ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα κινηθεί νομικά για όσα ακούστηκαν»

επίθεση-με-βιτριόλι-η-ιωάννα-παλιοσπ-415929

«Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη», τόνισε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας –

Το δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να ακολουθήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου έπειτα από τα όσα ακούστηκαν από τον συνήγορο του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής ΄που είχε μαζί της η Έφη Καρακάντζουλα. Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας Απόστολος Λύτρας τόνισε πως «η Ιωάννα είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο».

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Στο μεταξύ όπως αποκάλυψε η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου, η Ιωάννα θέλει να μεταφέρει τη δύναμή της και σε άλλους ανθρώπους. «Έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αυτό θα το δούμε στο μέλλον. Επικοινωνεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα, όπως εγκαύματα. Θα κάνει κάτι που θα αφορά βοήθεια ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις και έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Ακόμα και όταν ήταν στο νοσοκομείο, με ρωτούσε για τους διπλανούς ασθενείς, αν πάνε καλά», ανέφερε ακόμη. Μιλώντας σχετικά με την ημέρα της δίκης η κυρία Καλοφώνου είπε πως φοβήθηκε για το ενδεχόμενο λιποθυμίας της Ιωάννας. «Δεν ξέρω πώς ανέπνεε. Είναι επικίνδυνο για την κατάστασή της να εκτίθεται σε τέτοιο στρες αλλά είναι και δικαίωμά της», υποστήριξε.

«Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη»

Την ίδια ώρα ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε πως η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου και να μάθει γιατί η Έφη την καταδίκασε σε αυτό τον Γολγοθά κι αν τη βοήθησε κάποιος. «Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του», είπε ο κ. Λύτρας. «Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

πηγή:protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου