ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συλλήψεις για το ατύχημα του 6χρονου σε αγώνα καρτ

πάτρα-συλλήψεις-για-το-ατύχημα-του-6χρο-416194

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το σοκαριστικό ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα καρτ στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 6χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι προσαγωγές των πέντε ατόμων, που φέρονται να έχουν την ευθύνη για την παραλίγο τραγωδία, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι συλλήψεις αφορούν στους διοργανωτές, τον οδηγό του οχήματος και τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πάτρα: Πώς έγινε το ατύχημα – Η συγκλονιστική περιγραφή γιατρού

Ένας γιατρός που παρακολουθούσε τον αγώνα καρτ στην Πάτρα, περιέγραψε το τι συνέβη.

Ο διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, Βαγγέλης Δημητρόπουλος παρακολουθούσε ως θεατής τον αγώνα στην Πλατεία Γεωργίου και περιέγραψε στο thebest.gr τις πρώτες δραματικές στιγμές.

«Παρακολουθούσα τον αγώνα, ένα καρτ συγκρούστηκε, σηκώθηκε στον αέρα, χτύπησε στη μπάρα, γύρισε και πλάκωσε το παιδί. Είχαν πέσει τα κιγκλιδώματα, μετέφεραν το παιδί στον ειδικό χώρο στην Αγίου Γεωργίου», ανέφερε ο κ. Δημητρόπουλος και στη συνέχεια περιγράφει τις προσπάθειες να επαναφέρουν το οξυγόνο του παιδιού.

«Βοηθήσαμε να το ακινητοποιήσουμε. Ήταν σε κώμα, δεν είχε καμία αντίδραση, το παραλάβαμε με πολύ φτωχό οξυγόνο, στο 65, και το φτάσαμε στο 98. Πληροφορούμαι ότι είναι πολύ βαριά τραυματισμένο το παιδί», ανέφερε ακόμη ο κ. Δημητρόπουλος.

Η κατάσταση του 6χρονου

Διασωληνωμένος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου ο 6χρονος Φώτης, όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε ο κ. Ηλιάδης.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου