Αντιδράσεις των κομμάτων για την ομιλία Σαμαρά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-11, 14:06:23
Αντιδράσεις των κομμάτων για την ομιλία Σαμαρά

ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΗΣ ΝΔ

Την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος σχολίασαν τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Μπροστά στο φόβο του για το λαό, που η ΝΔ έχει τσακίσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και την ΕΕ, ο Α. Σαμαράς επιδίδεται σε ψεύδη κατά του λαϊκού κινήματος, σε αισχρές συκοφαντίες και σε αντικομμουνισμό, για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να κρύψει τι τους επιφυλάσσει η πολιτική της ΝΔ και να τους υφαρπάξει την ψήφο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που έως τώρα ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πρέπει να καταδικάσουν τα αστικά κόμματα και με την ψήφο τους, μέχρι να ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική τους με τον αγώνα τους για τη λαϊκή εξουσία», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Μέσα στα πολλά που υιοθετεί με χρονο-καθυστέρηση ο κ. Σαμαράς, είναι και το σύνθημα "Ανάκαμψη". Ανάκαμψη της σοβαρότητας, ανάκαμψη της αλήθειας, ανάκαμψη της ηθικής, που από καιρό δείχνει να έχει απωλέσει η Ν.Δ.», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=