ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά και κρανίο σε θαλάσσια περιοχή

μεσολόγγι-βρέθηκαν-ανθρώπινα-οστά-κα-424189

Μια φρικιαστική είδηση έρχεται από το Μεσολόγγι. Ανθρώπινα οστά και κρανίο εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Αη Σώστη Μεσολογγίου.

Πολύ κοντά στην ξηρά

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα οστά και το κρανίο βρέθηκαν σε βάθος εξήντα εκατοστών και σε απόσταση τεσσάρων μέτρων από την ξηρά. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες σε σχέση με το σε ποιον ανήκουν, ενώ έρευνες διεξάγονται για την υπόθεση.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, στην οποία αναφέρει ότι χθες το μεσημέρι «ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για τον εντοπισμό κρανίου και οστών ανθρώπινου σκελετού στη θαλάσσια περιοχή «ΑΗ ΣΩΣΤΗ» Μεσολογγίου από επαγγελματία αλιέα, σε βάθος εξήντα (60) εκατοστών και σε απόσταση τεσσάρων (04) μέτρων από τη ξηρά».

«Άμεσα στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στο σημείο, όπου περισυνέλεξαν τα ανευρεθέντα οστά προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προς εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου» καταλήγει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου