ΕΛΛΑΔΑ

Ευ. Βενιζέλος για PSI: Ιστορική μέρα

ευ-βενιζέλος-για-psi-ιστορική-μέρα-349516

Για εξαιρετικό βαθμό επιτυχίας του PSI έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών από τις τράπεζες.

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έκανε λόγο για ιστορική μέρα, «για τη Βουλή, για το λαό, για την εθνική οικονομία». Αναφερόμενος στα ταμεία που δε δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο PSI, είπε ότι το το ζήτημα της μη συμμετοχής κάποιων ταμείων είναι ηθικό.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως εντυπωσιάζεται πάντα από την ευκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας επεμβαίνει πάντα σε συγκρούσεις επιχειρηματικών συμφερόντων.

Όπως είπε δεν είναι η πρώτη φορά που του δημιουργείται η εντύπωση ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα μέσω κοινωνικών παρεμβάσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας, είπε ότι τα ταμεία θα υποστούν ζημίες και κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι δεν απαντά επί της ουσίας.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν μεροκαματιάρηδες με 400 ευρω το μήνα και κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να πει στους τραπεζίτες ότι «το πάρτι τελείωσε».

Συμπλήρωσε ότι έρχεται λαίλαπα το καλοκαίρι με μειώσεις μισθών και συντάξεων, υπογραμμίζοντας ότι το όραμα του κ. Βενιζέλου είναι να συγκυβερνήσει με τον κ. Σαμαρά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου