ΕΛΛΑΔΑ

Τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί είχαν κτηματικές διαφορές

τον-έστειλε-στο-νοσοκομείο-γιατί-είχα-351717
Σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένας 45χρονος στην Λέσβο ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γείτονά του λόγω κτηματικών διαφορών που είχαν.
Όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr, τον 45χρονο Γιώργο Κουτσό, βρήκε η αδελφή του η οποία ήρθε εσπευσμένα από την Αθήνα να τον επισκεφτεί επειδή δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.
Η Στρατούλα Κουτσού, ανησύχησε όταν επί μία ολόκληρη ημέρα ο αδερφός της δεν απαντούσε στις κλήσεις που το έκανε, και έτσι πήγε άρον – άρον στην Λέσβο για να τον συναντήσει. Μόλις μπήκε στο σπίτι του αδελφού της, ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο αδερφός της ήταν πεσμένος στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα και η αδελφή του είχαν εδώ και πολύ καιρό κτηματικές διαφορές με κάτοικο της περιοχής του Μολύβου, ο οποίος και στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον Γιώργο Κουτσό.
Αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ η Στρατούλα Κουτσού κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ο αδερφός της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα κακά νέα όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η αδελφή του θύματος άκουσε τους γιατρούς να είναι απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιώργου Κουτσού. Η αδελφή του είναι πεπεισμένη πως ο ίδιος άνθρωπος επιτέθηκε και πάλι στον αδελφό της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου