ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Μιχελάκης: «Αυτό το μπάχαλο δεν πάει άλλο»

γ-μιχελάκης-αυτό-το-μπάχαλο-δεν-πάει-351822

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις αντιφατικές δηλώσεις και ανακοινώσεις μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και ΔΕΗ που εντείνουν τη σύγχυση και την ταλαιπωρία του κόσμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Να δώσουν λύση στο αλαλούμ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καλεί τους αρμόδιους υπουργούς ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. Να συνεννοηθούν και να δώσουν λύση στο αλαλούμ με την πληρωμή του τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καλεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών Ε. Βενιζέλο και ΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στις «αντιφατικές δηλώσεις και ανακοινώσεις μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και ΔΕΗ που εντείνουν τη σύγχυση και την ταλαιπωρία του κόσμου», έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι κύριοι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, οφείλουν -έστω και τώρα- να συνεννοηθούν. Να βάλουν τέλος στο αλαλούμ, που ταλαιπωρεί και προκαλεί τον κόσμο. Να δώσουν, επιτέλους, λύση. Αυτό το μπάχαλο δεν πάει άλλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου