ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Έκλεβαν καλώδια από κολώνες του Ο.Τ.Ε.

κομοτηνή-έκλεβαν-καλώδια-από-κολώνες-352018
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Παρανεστίου Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παρανεστίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή καλωδίων χαλκού από κολώνες του Ο.Τ.Ε.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, εντός του οποίου βρέθηκαν σαράντα πέντε (45) κουλούρες με καλώδια χαλκού, μήκους περίπου 3,5 χιλιομέτρων, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσαν, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, από κολώνες του Ο.Τ.Ε.
Η παραπάνω ποσότητα καλωδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του υποκαταστήματος Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Δράμας.
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, καθώς επίσης ένα σιδερένιο ψαλίδι και ένα κοντάρι με προέκταση, μήκους τεσσάρων (4) μέτρων, τα οποία ανευρέθησαν επιμελώς κρυμμένα εντός του οχήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παρανεστίου Δράμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου