ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοείται 21χρονος μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο

αγνοείται-21χρονος-μετά-από-βουτιά-στον-487843

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα στον ποταμό Νέστο, όπου ένας 21χρονος αγνοείται έπειτα από βουτιά. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για την ανεύρεσή του.

Τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ θα ενισχύσει σήμερα και κλιμάκιο από την 2η ομάδα της ΕΜΑΚ Αυτοδυτών της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νέος από την Καβάλα, είχε πάει για μπάνιο μαζί με την παρέα του όμως όταν επιχείρησε να βουτήξει παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Οι γονείς του 21χρονου ζουν εφιαλτικές στιγμές και από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο σημείο παρακολουθώντας τις έρευνες.

Το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι ιδιαιτέρως υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή, ακόμη και για τους δεινούς κολυμβητές και γνώστες του ποταμού. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των διασωστών της ΕΜΑΚ βρίσκονται και εθελοντές – κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά το ποτάμι και τους κινδύνους που κρύβει για τους ανυποψίαστους.

Με πληροφορίες από xanthinea.gr και ertnews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου