ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυμπόμπη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

βαρυμπόμπη-πληροφορίες-για-εγκλωβισ-491024

Στις φλόγες έχουν τυλιχτεί σπίτια στην Βαρυμπόμπη, καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι έχει φτάσει μέχρι την πλατεία του οικισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, όπως ανέφεραν αστυνομικές δυνάμεις που πήγαιναν στο σημείο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί βρίσκονταν σε διάσπαρτα σημεία όπου είναι κοντά στις φλόγες. Οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν τρία άτομα ενώ θα επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο για μία γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑI, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του στον οικισμό Αδάμες, όπου μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό τους.

Την είδηση για εγκλωβισμένους επιβεβαιώνει και το MEGA, το οποίο από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη και μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Eκκενώνονται και οι Θρακομακεδόνες

Παράλληλα, με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής εκκενώνονται και οι Θρακομακεδόνες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, ο οποίος έκανε έκκληση για περισσότερες εναέριες δυνάμεις.

«Είναι ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής Βασίλης Κόκκαλης. Όπως δηλώνει, αυτή τη στιγμή απειλείται ο οικισμός της Βαρυμπόμπης ενώ η πυρκαγιά έχει κατέβει και στις Αδάμες.

«Είναι πάρα πολλά τα μέτωπα. Επιχειρούν πάρα πολλές δυνάμεις», τόνισε ο κ. Κόκκαλης ενώ προσθέτει ότι αυτή την ώρα πνέουν αρκετά δυνατοί άνεμοι. Ακόμη ο κ. Κόκκαλης αναφέρει ότι όσο βρισκόταν στη Λεωφόρο Βαρυμπόμπης είδε να έχουν πάρει φωτιά οι περίβολοι δύο σπιτιών, ωστόσο το ένα ήταν ακατοίκητο.

Περισσότερα σε λίγο…

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου