ΕΛΛΑΔΑ

Ποσειδώνος: Χτύπησε 21χρονο και τον εγκατέλειψε – Αναζητείται ο οδηγός

ποσειδώνος-χτύπησε-21χρονο-και-τον-εγκα-507026

Στην αναζήτηση ενός οδηγού αυτοκινήτου ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος βρίσκονται οι αρχές.

Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε έναν 21χρονο που τελικά πέθανε, και οι αστυνομικές αρχές καλούν όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις δέκα παρά είκοσι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (21.07.2021) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως στη Βουλιαγμένη.

Ο 21χρονος επέβαινε στη κόκκινη μηχανή του μάρκας Yamaha και κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με ένα όχημα μαύρου χρώματος, το οποίο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι μάρκας Audi.

Από τη σύγκρουση ο 21χρονος σκοτώθηκε.

Μιλώντας στον ANT1, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε λόγο για ένα συμβάν που «θλίβει και λυπεί το σύνολο της πόλης».

Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας– Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI , το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου