ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή – Η παράκληση της συζύγου του

τόλης-βοσκόπουλος-αύριο-το-τελευταίο-511942

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7) η οικογένεια και οι φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η κηδεία του «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιστή, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 81 ετών, από ανακοπή καρδιάς θα γίνει στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

Σημειώνεται ότι από τις 12:00 μέχρι τις 3:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να του πουν το τελευταίο «αντίο» μόνο τα δικά του πρόσωπα, καθώς λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα.

Η παράκληση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου, για την κηδεία:

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Αντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάλεσε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο! Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!».

Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή:

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών το πρωί της Δευτέρας (19/7) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον λάτρευαν μέσα από τα τραγούδια του. Άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως χθες, που θα είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, Μαρία, είναι σοκαρισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου