ΕΛΛΑΔΑ

Πορτοφολάδες 12 και 14 ετών συνελήφθησαν στην Πέλλα

πορτοφολάδες-12-και-14-ετών-συνελήφθησαν-513085

Παρά τη μικρή τους ηλικία, φαίνεται πως είναι «ψημένοι» στις κλοπές τρεις ανήλικοι Ρομά οι οποίοι έδρασαν οργανωμένα το απόγευμα της Κυριακής στην Αριδαία της Πέλλας, για να «βουτήξουν» μέσα από ένα σταθμευμένο όχημα ένα πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ και διάφορες τραπεζικές κάρτες!

Ωστόσο, παρ’ όλο που η κλοπή έγινε αστραπιαία και οι δράστες -δύο κορίτσια 14 και ένα αγόρι 12 χρόνων- κατάφεραν να διαφύγουν, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Αλμωπίας και συνελήφθησαν. Το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε με ένα μέρος του ποσού και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ οι πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας και αναζητούνται οι γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Ανήλικος διέρρηξε τέσσερα αυτοκίνητα

Στην σύλληψη ενός 16χρονου Αμύκλες Λακωνίας προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης στις, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες που διέρρηξαν τέσσερα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ευρώτα και άρπαξαν χρήματα, ψηφιακό εξοπλισμό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους άγνωστους συνεργούς του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου