ΕΛΛΑΔΑ

Τριμελής σπείρα ρήμαζε τις βίλες στη Μύκονο

τριμελής-σπείρα-ρήμαζε-τις-βίλες-στη-μ-513309

Πιο αποδοτικό τετραήμερο δεν μπορούσαν να φανταστούν οι τρεις αλλοδαποί που «ποντικοί» που χτυπούσαν πολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο, καθώς σε τρεις από τις πέντε που διέρρηξαν συνολικά κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα, τιμαλφή, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 630.390 ευρώ!

Οι τρεις διαρρήκτες έδρασαν από τις 7 ως τις 11 Ιουλίου, όταν διέπραξαν τρεις τετελεσμένες κλοπές και δυο απόπειρες, αλλά δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, επιχείρησαν να τρυπώσουν σε μια περιφραγμένη κατοικία, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οι οποίοι τους καταδίωξαν πεζή.

Οι δυο αλλοδαποί κατάφεραν να διαφύγουν, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον τρίτο, έναν 38χρονο που ομολόγησε τις προηγούμενες διαρρήξεις και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενος για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία. Η δικογραφία περιλαμβάνει τους δύο συνεργούς του που αναζητούνται και που, προφανώς, έχουν στην κατοχή τους την πλούσια λεία τους.


[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου