ΕΛΛΑΔΑ

«Τι να “στήσει” ο Ολυμπιακός Βόλου από την ΑΕΚ;»

τι-να-στήσει-ο-ολυμπιακός-βόλου-από-357597

Απάντηση στις κατηγορίες ότι είχε επαφή με τον Σεμπάστιαν Σάχα πριν την περσινή αναμέτρηση της Ένωσης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, που έληξε με νίκη 4-0 της θεσσαλικής ομάδας, έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

«Αν έχω συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή Σάχα ή με άλλους παίκτες της ΑΕΚ ή με μάνατζέρ τους, πριν τον αγώνα ή πριν από 7 μήνες, δέχομαι να μείνω ισόβια στην φυλακή. Τι να "στήσει" ο Ολυμπιακός Βόλου από την ΑΕΚ; Χρειαζόταν πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου να "στήσει" την ΑΕΚ, με την οποία έπαιξε τέσσερις φορές και της έβαλε εννέα γκολ; Την κέρδισε τρεις φορές και τη μία φορά που έχασε στο ΟΑΚΑ με 1-0, ήταν με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε», είπε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3".

Συνέδεσε μάλιστα την υπόθεση αυτή με την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που κάνω μία αίτηση βγαίνει ένα θέμα; Μία φορά μπορεί να είναι, αλλά όχι συνέχεια. Είναι άνανδρο και πρόστυχο αυτό που κάνουν. Ας αφήσουν το δικαστικό σώμα να πάρει μία απόφαση. Μην προσπαθούν να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις με ψεύτικα γεγονότα».

Ο Μπέος επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται και υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι την τελική δικαίωση, ενώ κατήγγειλε τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές Ναυπλίου. Υποστήριξε ότι πίσω από τις κατηγορίες εναντίον του βρίσκεται «…μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια που ήταν αντίπαλός μου στο ποδόσφαιρο», ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου