ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε τράπεζα στα Φιλιατρά!

ληστεία-σε-τράπεζα-στα-φιλιατρά-357895

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών της ληστείας που σημείωθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών. Ένοπλοι μπήκαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου απέσπασαν περίπου 4.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranews.blogspot.com δύο άγνωστοι φορώντας γάντια και σκουφιά εισέβαλαν στην τράπεζα και φώναξαν ληστεία προτάσσοντας και το όπλο που είχαν μαζί τους. Κατευθύνθηκαν στον ταμία όπου του ζήτησαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο του περίπου 3.850 ευρώ και τον διέταξαν να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο.

Ο ταμίας ψύχραιμος τους απάντησε ότι το χρηματοκιβώτιο έχει μηχανισμό καθυστέρησης και δεν ανοίγει αμέσως.

Πηγαίνοντας ο ληστής να φύγει το όπλο του εκπυρσοκρότησε και πέρασε δίπλα από τον ταμία σε απόσταση μερικών εκατοστών όπου προκάλεσε γδάρσιμο στο έπιπλο που υπήρχε δίπλα από τον ταμία. Εκείνοι τότε πήραν το ποσό βγήκαν από την τράπεζα και με κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY παλιό μοντέλο χρώματος ανθρακί και τράπηκαν σε φυγή. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την περιοχή της Θουρίας Μεσσηνίας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου