ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

ο-όμιλος-ηρακλησ-επίσημος-υποστηρικτ-543357

Πραγματοποιεί «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς», στηρίζοντας τους Έλληνες αθλητές με αναπηρία για την περίοδο 2021-2024

Οι καθημερινοί «ήρωες», που πραγματοποιούν μικρούς ή μεγάλους «άθλους», δίνοντας το παράδειγμα σε όλους εμάς, αποτελούν σταθερή πηγή έμπνευσης για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, πραγματοποιεί «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς» και γίνεται Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2024.

Σταθερός στις αξίες του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εντάσσει στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα» την ενίσχυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα αθλητικά της προγράμματα αλλά και τις ομάδες που θα αγωνιστούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο φέτος, τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2022 αλλά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα στους Έλληνες αθλητές με αναπηρία που εκπροσωπούν τη χώρα μας προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» και το δικαίωμα για κάθε άνθρωπο να κυνηγά με αποφασιστικότητα και επιμονή τα όνειρά του. Από τις καθημερινές προπονήσεις, την επιμονή, την αγωνία και την υπομονή μέχρι και τη συμμετοχή στους Αγώνες και τον πανηγυρισμό, σε όλη τους την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε λεπτό για να κάνουν έναν άθλο πραγματικότητα και να δοξάσουν τη χώρα φέρνοντας μία ακόμα διάκριση.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Το μήνυμα που προάγουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες για την ίση πρόσβαση κάθε ανθρώπου στη ζωή, σε κάθε πτυχή της αθλητικής και κοινωνικής ζωής, μάς βρίσκει στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ απόλυτα ταγμένους στην προάσπιση του σκοπού αυτού. Οι αθλητές με αναπηρία είναι συνάνθρωποί μας που με αυταπάρνηση, σκληρή δουλειά και θάρρος καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέχρι να κάνουν πράξη το δικό τους άθλο και να γράψουν ιστορία. Γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε στην πράξη την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα ως Επίσημος Υποστηρικτής και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Καλούδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανέφερε «Η συνεργασία μας με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μας ανοίγει νέους ορίζοντες και θα μπορέσουμε να στηρίξουμε καλύτερα όλους τους αθλητές με αναπηρία, αλλά και ειδικά την προετοιμασία και συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο όπου ο αθλητισμός πρέπει να επανέλθει με πολύ προσπάθεια στα προ-πανδημίας επίπεδα. Ευχαριστούμε τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για τη χορηγία αυτή την οποία θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για να ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερους άθλους που κάνει πράξη ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, επισκεφθείτε την πλατφόρμα www.enasathlosakoma.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου