ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που βίασε την καθαρίστρια – Οδηγείται στον εισαγγελέα σήμερα

πετράλωνα-αυτός-είναι-ο-35χρονος-που-βί-545604

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον άγριο βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Η κόλαση που έζησε η άτυχη γυναίκα

Ήταν το περασμένο Σάββατο, 19/6/2021, όταν η 50χρονη καθαρίστρια έζησε 9 εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της, όταν ο δράστης την κράτησε όμηρο στο διαμέρισμά του και την βίαζε επανειλημμένα ως τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα, όπως κατάγγειλε, είχε πάει στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών 11 να καθαρίσει και δέχθηκε την επίθεση του δράστη στις 8:00 το πρωί.

Βρισκόταν και καθάριζε στο ισόγειο όταν ο Βούλγαρος βγήκε από το επίσης ισόγειο διαμέρισμα που μένει, την τράβηξε μέσα σε αυτό και στη συνέχεια την βίαζε ως τις 17:00 το απόγευμα όπου βγήκε από την μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Περίοικοι κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές οι οποίες αρχικά απέκλεισαν την περιοχή και ακολούθως, όταν εκδόθηκε εισαγγελικό ένταλμα έρευνας και με παρουσία δικαστικού λειτουργού εισέβαλαν με ομάδα της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα όπου δεν εντόπισαν κανένα αφού ο Βούλγαρος ένοικος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την γυναίκα και την πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και της παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες.

«Είμαι με ψυχολόγους»

Η 50χρονη καθαρίστρια σόκαρε το Πανελλήνιο μάλιστα μόλις περιέγραψε την κόλαση που έζησε στο σπίτι του τρόμου.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους», δήλωσε στο OPEN.

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Την βρήκα με παραμορφωμένο πρόσωπο»

Πάντως από την πρώτη στιγμή γείτονες της περιοχής βρέθηκαν στο πλευρό της 50χρονης καθαρίστριας, δίνοντας της τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι μαρτυρίες τους όχι μόνο βοήθησαν τις αστυνομικές αρχές στον εντοπισμό του δράστη, αλλά και σόκαραν την κοινή γνώμη, ενώ η εικόνα της 50χρονης ξυλοκοπημένης και βιασμένης γυναίκας να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια στο δρόμο δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα μιλώντας στον ANT1.

Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημειωσε.

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

«Ήταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα»

Ακόμη μία συγκλονιστική μαρτυρία ήταν αυτή που μοιράστηκε η κάτοικος από την ίδια πολυκατοικία, ονόματι Ειρήνη Χρυσανθακοπούλου, τονίζοντας πως η 50χρονη καθαρίστρια είχε κακοποιηθεί σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει.

«Την ώρα που καθάριζε την σκάλα την άρπαξε μέσα. Και επί ώρες την είχε» σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κάτοικος.

Σύμφωνα με την κάτοικο, στις 16:00-17:00, όταν θύμα πέταξε τη σκάλα στον ακάλυπτο και φώναξε βοήθεια, κατάλαβε η ίδια τι έγινε και κάλεσε την αστυνομία.

Η 50χρονη καθαρίστρια καθάριζε μόνη της την πολυκατοικία. «Ερχόταν πολλά χρόνια η γυναίκα και καθάριζε. Δεν προκαλούσε. Έτσι όπως έγινε το Σάββατο δεν την αναγνώριζα» υπογράμμισε. «Ήταν πολύ ξυλοκοπημένη. Και η Αστυνομία άργησε 30 λεπτά» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κ. Ειρήνη, μέσα στην αναμπουμπούλα, ο δράστης έφυγε. Πάντως, ο δράστης φαίνεται ότι είχε τσακωμούς και διαφωνίες με τη μητέρα του κατά την παραμονή τους στην πολυκατοικία. «Η μητέρα του μας είχε πει ότι καθάριζε σκάλες, σπίτια, ότι σιδερώνει ρούχα. Βέβαια δεν ξέρω αν είπε αλήθεια. Γιατί είπε ότι ο γιός της είχε κλέψει, ενώ αυτός είχε βιάσει».

H μητέρα του δράστη τον κάλεσε να παραδοθεί

Αυτό που πολλοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν είναι πως και η μητέρα του 35χρονου δράστη εργάζεται ως καθαρίστρια. Η ίδια όχι μόνο το επιβεβαίωσε, αλλά και ζήτησε από τον γιο της δημοσίως να παραδοθεί στις αρχές.

Συγκεκριμένα η μητέρα του 35χρονου δράστη – η οποία είναι και η ίδια καθαρίστρια – μίλησε στο T live για τον γιο της και τον κάλεσε να παραδοθεί. Δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα και είπε, μεταξύ άλλων, πως «εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια».

«Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του» είπε η γυναίκα και ανέφερε ότι είναι άρρωστη και δεν πρόλαβε να τον πάει στον γιατρό. Σημείωσε επίσης ότι της έκανε παράπονα τον τελευταίο καιρό για πονοκεφάλους και της έλεγε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί.

«Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ» δήλωσε επίσης η μητέρα του 35χρονου και πρόσθεσε: «Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου