ΕΛΛΑΔΑ

Γρίφος ο θάνατος Δογιάκη: Ολα δείχνουν αυτοκτονία -Το σημείωμα και το όπλο δίπλα στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός“

γρίφος-ο-θάνατος-δογιάκη-ολα-δείχνουν-545874

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός“, Σταύρου Δογιάκη, που αγνοούνταν τις τελευταίες 24 ώρες, αφού βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο. Ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα, ενώ φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αφού στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχε και ένα όπλο. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και θα καταλήξουν σε συμπέρασμα μετά από ενδελεχή έρευνα.

Γρίφος ο θάνατος Δογιάκη: Ολα δείχνουν αυτοκτονία - Το σημείωμα και το όπλο δίπλα στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Κρητικός"

Ο Σταύρος Δογιάκης εξαφανίστηκε χθες, ενώ είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία, ενώ ενεργοποιήθηκε o μηχανισμός “missing alert” από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ήταν σε γάμο που ήταν καλεσμένος και από τότε αγνοούνταν, ώσπου βρέθηκε το πτώμα του έξω από το αυτοκίνητό του κοντά στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού.

Δογιάκης

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν επιχειρηματίας και μαζί με τον αδελφό του ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα η οποία λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που είχαν γνωριστεί με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου