ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Χαρμάνης: «Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

θανάσης-χαρμάνης-η-μητέρα-αγκάλιαζε-547161

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσε η οικογένεια της Καρολάιν δια του γνωστού Βολιώτη ποινικολόγου, Θανάση Χαρμάνη, που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό των γονιών της άτυχης 20χρονης.

Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης σε δηλώσεις του έξω από την Ευελπίδων, η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δεν μπορούσε να έρθει στον ανακριτή στην κατάσταση που βρίσκεται και έτσι η δήλωση στις δικαστικές αρχές έγινε με εξουσιοδότηση. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη.

«Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί» κατέληξε ο κ. Χαρμάνης.

Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ο συζυγοκτόνος
Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πιλότος πήρε προθεσμία δύο ωρών για να απολογηθεί. Οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όταν ο 32χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου