ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο 35χρονος που καταζητείται για την επίθεση στην 50χρονη καθαρίστρια

πετράλωνα-κατά-συρροή-βιαστής-ο-35χρονο-547437

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα έχει ταυτοποιηθεί, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (21.06.2021) ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.. Πληροφορίες του newsit.grαναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει βιάσει ξανά στο παρελθόν!

Έναν κατά συρροή βιαστή φαίνεται πως αναζητά η Αστυνομία και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 35χρονο άνδρα, από τη Βουλγαρία σύμφωνα με πληροφορίες, που το περασμένο Σάββατο (19.06.2021), κράτησε για ώρες αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμά του 50χρονη καθαρίστρια, τη βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Ο 35χρονος δράστης της άγριας επίθεσης στην άτυχη γυναίκα είχε βιάσει ξανά στο παρελθόν, ενώ από αστυνομικές πηγές θεωρείται άκρως επικίνδυνο άτομο!

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μέσα στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα περιέγραψε με λόγια που ραγίζουν καρδιές το θύμα στο OPEN. «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει (σ.σ. γείτονες είπαν ότι άρχισε να φτάσει) από το διαμέρισμά του και όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο στα Πετράλωνα, δεν τον βρήκε εκεί.

Σύμφωνα, όμως, με όσα είπε, επίσης στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας «έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου