LIFE STYLE

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της για τo ημερολόγιο της Καρολάιν και το «καρφί» της Ρούλας Κορομηλά

ναταλία-γερμανού-η-απάντησή-της-για-τo-547706

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Τις τελευταίες ώρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από το βράδυ της 11ης Μαΐου, που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν. Μεταξύ άλλων, στα Μέσα έχουν προβληθεί και αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης.

Το ίδιο έκανε και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αν και η Ναταλία Γερμανού είχε αντίρρηση με αυτό. Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίστηκε στο Twitter. H παρουσιάστρια της εκπομπής απάντησε μέσω των social media για το συγκεκριμένο θέμα και δεν δίστασε να διαχωρίσει πλήρως τη θέση της, αναφέροντας ότι δεν έχει λόγο στη σκαλέτα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο». Από την άλλη η Ρούλα Κορομηλά δεν φάνηκε να πείστηκε με την ανάρτηση της παρουσιάστριας και σε δικό της ποστ στο Twitter έγραψε: «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου