ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μπερδέση: “Ο δολοφόνος ήταν στην κηδεία του παιδιού μου“, καταγγέλλει η μητέρα του

δολοφονία-μπερδέση-ο-δολοφόνος-ήταν-554883

Η μητέρα του δολοφονημένου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, μίλησε στην εφημερίδα “Πολιτεία” της Αχαϊας, όπου προχώρησε σε μια καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε, ο δολοφόνος του παιδιού της μπορεί και να ήταν παρών στη κηδεία, στη Μιτόπολη. “Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση”, είπε η Γεωργία Μπερδέση, παροτρύνοντας την αστυνομία να “ψάξουν καλά την Πάτρα”.

Η 67χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν το παιδί της. Τους εκατοντάδες που έφθασαν στην Μιτόπολη, που τον σήκωσαν στα χέρια για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

“Στην κηδεία τον τίμησαν. Ησαν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Εχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγω πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε“!

Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση μίλησε ακόμη για το πως ο 39χρονος στήριζε την οικογένειά του, αλλά και για τη διαίσθηση της μάνας ότι κάτι θα συνέβαινε στο παιδί της.

Πηγή: politeianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου