Καταγγελία καταναλώτριας για θρύψαλο γυαλιού μέσα σε φρυγανιά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-28, 00:40:49
Καταγγελία καταναλώτριας για θρύψαλο γυαλιού μέσα σε φρυγανιά

Καταγγελία για θρυμματισμένο γυαλί μέσα σε φρυγανιές γνωστής εταιρείας στον κλάδο της αρτοποιίας δέχτηκε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Συγκεκριμένα καταναλώτρια αναφέρει ότι θρύψαλο γυαλιού βρέθηκε σε τεμάχιο φρυγανιάς την ώρα που το έτρωγε. Μάλιστα περιέγραψε την καλή τύχη των εγγονών της ,που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο σπίτι της ,αλλά δεν έφαγαν.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας, η οποία την επισκέφθηκε στο σπίτι της, κρατώντας διάφορα αρτοποιϊτικά είδη προσφέροντάς τα ως "δώρο" διεκδικώντας να πάρει μαζί της το θρύψαλο του γυαλιού, υποστηρίζοντας διάφορες ενέργειες που θα έπραττε ως εταιρεία.

Παρόλα τα παραπάνω το θρύψαλο γυαλιού είναι ακόμα στην κατοχή της καταναλώτριας, η οποία διεκδικεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση το δικαίωμα να αγοράζει ασφαλή προϊόντα.

Στην κατακλείδα της ανακοίνωσης η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει ότι προτίθεται άμεσα να διαβιβάσει την εν λόγω καταγγελία στον ΕΦΕΤ (Παράρτημα Κρήτης) ως αρμόδιο Φορέα Τροφίμων για τα περαιτέρω.

flashnews.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=