ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσω μεταφορικής εταιρείας

κρήτη-διακινούσαν-ναρκωτικά-μέσω-μετ-557942

Δύο άνδρες στο Ρέθυμνο παρέλαβαν δέμα από μεταφορική, που έκρυβε συσκευασία με 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 500 ml μεθαδόνης.

Συντονισμένη επιχείρηση

Και τα δύο άτομα, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς τη στιγμή που παρέλαβαν το δέμα από μεταφορική εταιρεία, και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ένα ακόμα άτομο, το οποίο όπως προέκυψε ήταν ο παραλήπτης του δέματος.

Το δέμα έκρυβε συσκευασία με ναρκωτικά…

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε η εμπλοκή ακόμα ενός ημεδαπού στη μεταφορά των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ηράκλειο.

Εγκλειστος

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο εν λόγω ημεδαπός λειτουργούσε κατ’ εντολήν άλλου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

neakriti.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου