ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη «ψυχολόγο» της Καρολάιν -Τι ισχύει τελικά με τη Μεγάλη Στοά

νέα-στοιχεία-για-τη-ψυχολόγο-της-καρ-558211

Νέα έγγραφα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την “ψυχολόγο” του θύματος στα Γλυκά Νερά, της 20χρονης Καρολάιν.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι έχει παραιτηθεί από τη Μεγάλη Στοά και ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με το Mega, όμως, υπάρχει ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισης από τη Στοά της Ελλάδας, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017. Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό το έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την “ψυχολόγο” από τα καθήκοντά της.

Το νέο έγγραφο είναι πρωτόκολλο παράδοσης και και παραλαβής καθηκόντων, όπου αναφέρει ότι η κυρία Μυλωνοπούλου ως απερχόμενη και μεγάλη Διδάσκαλος, θα πρέπει να κινήσει και να παραδόσει τα καθήκοντά της.

Στηρίζει την “ψυχολόγο” ο πιλότος – “Εγώ της έδωσα άδεια να μιλήσει στα ΜΜΕ, σημαντικές οι συμβουλές της”

Στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε την Τετάρτη ο 32χρονος πιλότος ο οποίος έχασε μέσα σε μία στιγμή τη σύζυγό του, μπροστά στο νεογέννητο παιδί τους, μετά την ένοπλη επίθεση στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, ο νεαρός άνδρας δεν κλήθηκε αυτή την φορά να καταθέσει για τους δολοφόνους της Καρολάιν αλλά για την “ψυχολόγο”, Ελένη Μυλωνοπούλου που ο ίδιος και η 20χρονη επισκέπτονταν πριν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 32χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε οκτώ συνεδρίες με την κα. Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως “σημαντικές” τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, ο πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την “ψυχολόγο” δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διαγραφή της Ελένης Μυλωνοπούλου είχε να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα και όχι για τα ανύπαρκτα πτυχία της όπως ανέφεραν από τη Μεγάλη Στοά Ελλάδος.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ελένη Μυλωνοπούλου

Η 60χρονη κατέθεσε την Τρίτη στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν.

“Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

[ thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου