ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο γυναικολόγος που καταγγέλθηκε από 21 γυναίκες

ελεύθερος-ο-γυναικολόγος-που-καταγγέ-559846

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε στη Ρόδο ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας. Τον κατήγγειλαν 21 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση μέχρι και βιασμό.

Συγκεκριμένα, στον γιατρό από τη Ρόδο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως τις 30 Ιουνίου 2021 και απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratikis ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και πάλι κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι αντιφατικές μεταξύ τους, καθώς δεν νοείται να έχει τελέσει βιασμό χωρίς να υφίσταται καταναγκασμός και ταυτόχρονα να έχει τελέσει και το αδίκημα της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση.

Ισχυρίστηκε ότι απολογήθηκε χωρίς να του έχει γνωστοποιηθεί κατηγορητήριο και επεσήμανε εκ νέου ότι στήθηκε εις βάρος του μια σκευωρία από τις γυναίκες που τον καταμήνυσαν.

Υπενθυμίζεται ότι 21 γυναίκες στράφηκαν δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου γιατρού για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σήμερα, Τετάρτη (09.06.2021), ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας απολογήθηκε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών του νησιού, αλλά, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου