ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για κατοχή όπλων και ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

συλλήψεις-για-κατοχή-όπλων-και-ναρκωτ-359518

Για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο Ρεθυμνιώτες ηλικίας 37 και 35 ετών.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα παρακολούθησης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες για τον 37χρονο ότι δηλαδή, κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ρεθύμνου.

Χθες, ο 37χρονος κινούμενος με μοτοσικλέτα στην πόλη συναντήθηκε με τον 35χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και πραγματοποίησαν συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών.

’Άμεσα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και μετά από έρευνα τόσο στους ίδιους όσο και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: «Τριάντα ένα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία γραμμάρια κοκαΐνη, σε νάιλον συσκευασίες, ένα εύχρηστο πιστόλι διαμετρήματος 9mm με γεμιστήρα που περιείχε δέκα έξι φυσίγγια, πέντε κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό χιλίων τριακοσίων δέκα ευρώ, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, μία σπάθα αραβικού τύπου με λάμα 40 εκατοστών, δύο Κρητικά μαχαίρια» .

Επίσης κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

www.kathimerini.gr

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου