ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ 32χρονου: Όταν ήμουν φαντάρος με βίασαν κατ’ εντολή του λοχαγού [βίντεο]

καταγγελία-σοκ-32χρονου-όταν-ήμουν-φαντ-560384

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προέβη ένας 32χρονος, ο οποίος υποστηρίζει πως όταν ήταν φαντάρος έπεσε θύμα βιασμού όταν κατατάχτηκε κατ’ εντολή αξιωματικού του στρατοπέδου που κατατάχτηκε.

Ο νεαρός έσπασε τη σιωπή του στην κάμερα της ΕΡΤ3, αποκαλύπτοντας πως το φρικτό συμβάν πήρε μέρος πριν από δέκα χρόνια όταν ξεκινούσε τη θητεία του. Ως τον υποκινητή της εγκληματικής πράξης, κατέδειξε λοχαγό του στρατοπέδου, ενώ διευκρίνισε ταυτόχρονα πως τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν, όπως ξεκαθάρισε.

Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι ένας λοχαγός ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί τον έβρισε, διατάσσοντας στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά. “Μετά από προσβολές που δέχτηκα, απάντησα με ύβρεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου. Τον βιασμό τον εκτέλεσε ένας αδειούχος στο ιατρείο, κατ’ εντολή του λοχαγού που ήταν από πίσω”, περιγράφει ο 32χρονος για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησα.

“Κομβικό ρόλο θα παίξουν 3 άτομα που ήταν παρόντες στο περιστατικό”

Ο νεαρός κατέθεσε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων που όπως υποστηρίζει εμπλέκονται στον βιασμό του και επικαλείται μαρτυρίες. “Κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες όταν παραδέχθηκε ο ίδιος την ηθική αυτουργία”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο 32χρονος αποφάσισε να μιλήσει μετά από δέκα χρόνια σιωπής παίρνοντας θάρρος από τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και το κίνημα στήριξης που έχει δημιουργηθεί προς τα θύματα.

Ο δικηγόρος του 32χρονου που δεν θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχειά του ή το πρόσωπό του μπροστά στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, υποστηρίζει πως οι νομικές διαδικασίες κινούνται ταχύτατα και πως είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στρατιωτικές πηγές αναφέρουν για την καταγγελία πως “η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά”.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου