ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις στη Ζάκυνθο για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη -Απότακτος αστυνομικός ο ένας

τρεις-συλλήψεις-στη-ζάκυνθο-για-τη-δολ-562191

Σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Όπως γράφει το imerazante.gr, έμπειρα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, από την Αθήνα, από την Ασφάλεια Αττικής μετέβησαν στο νησί και λειτουργώντας κάτω από άκρα μυστικότητα, αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους. Έτσι κατάφεραν να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχείρηση που έγινε σε όλο το νησί την περασμένη νύχτα.

Μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται και για άτομα τα οποία είχε μηνύσει στο παρελθόν ο επιχειρηματίας. Ανάμεσά τους είναι ένας συνοδός επιχειρηματία και ένας απότακτος αστυνομικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές και ενισχύσεις στην αστυνομία Ζακύνθου, με στόχο την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου