«Η γκάφα που προκάλεσε γέλιο στους γείτονες»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-26, 14:42:18
«Η γκάφα που προκάλεσε γέλιο στους γείτονες»

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η αποκάλυψη της zougla.gr για την απάτη μέσω της εφημερίδας Χουριέτ, η οποία εμφάνισε τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιουλντίζ να συνομιλεί με την Ελληνίδα δήθεν ομόλογο του Τίνα Μπιρμπίλη η οποία φέρεται να τον εκλιπαρούσε να «ανοίξει τις στρόφιγγες» φυσικού αερίου και να συνεχίσει την παροχή του στην Ελλάδα. Κατά το δημοσίευμα της Χουριέτ ο υπουργός, μη μπορώντας να υποφέρει άλλο τις παρακλήσεις της κ. Μπιρμπίλη, τελικά ενέδωσε και συνέχισε την παροχή φυσικού αερίου στην χώρα μας.

Το θέμα ανέδειξε η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Sabah, με τίτλο «Η γκάφα που προκάλεσε γέλιο στους γείτονες», αναφέροντας ότι μετά από αρκετό καιρό η γκάφα της Χουριέτ, επανέφερε το, λόγω κρίσης. χαμένο χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι η Τίνα Μπιρμπίλη εδώ και καιρό ζει στο Παρίσι και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνή οργανισμό, έχοντας πάψει να είναι υπουργός πριν από  περίπου έναν χρόνο.

Στην θέση της, συνεχίζει η εφημερίδα, έχει καταλάβει ένας άνδρας ο Γ. Παπακωνσταντίνου, και παρουσιάζοντας τα… πειστήρια δημοσιεύει και την φωτογραφία του Έλληνα υπουργού.

Ο ανταποκριτής της Sabah Στέλιος Μπερμπεράκης, αναφέρει ότι στον ελληνικό Τύπο το θέμα έχει γίνει αντικείμενο χλεύης και ειρωνικών σχολίων, ενώ αναγνώστες και δημοσιογράφοι αναρωτιούνται ποίος έχει κάνει την γκάφα, ο υπουργός ή η εφημερίδα. Όλοι, συνεχίζει, περιμένουν είτε ο υπουργός είτε η εφημερίδα, να διασώσουν την αξιοπιστία τους ανακοινώνοντας ποιος συνομίλησε με ποιον και ποίο είναι το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

zougla.gr-Πάνος Πικραμένος

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=