ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμόρφωση: «Τον πυροβόλησαν στο μισό μέτρο 3-4 φορές»: Μαρτυρία άνδρα για την εν ψυχρώ δολοφονία

μεταμόρφωση-τον-πυροβόλησαν-στο-μισ-592241

Ενα ακόμη συμβόλαιο θανάτου στον πόλεμο της νύχτας, με θύμα 58χρονο πρώην πυγμάχο, παλιό γνώριμο της ΕΛ.ΑΣ, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το MEGA παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση. Η κάμερα έχει καταγράψει τα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα τη στιγμή που άντρας σταματάει έξω από καντίνα και πυροβολεί 3 φορές στο στήθος και στον λαιμό 58χρονου άντρα, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος

Το χρονικό

Ο 58χρονος έχει φτάσει με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα και συνομιλεί με υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ενώ το ρολόι δείχνει 31 λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, μια μοτοσικλέτα με δυο επιβαίνοντες τον πλησιάζει από το αντίθετο ρεύμα ενώ κινείται κάθετα στο δρόμο.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε πρώτο το MEGA, ο συνεπιβάτης με ένα εννιάρι πιστόλι πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στο λαιμό τον 58χρονο. Ο οδηγός πατάει γκάζι με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Τατοϊου.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του 58χρονου παρά το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι όσο και από το ότι διπλά από τον στόχο τους βρισκόταν ένας άλλος άνδρας δεν υπολόγισαν τίποτα και εκτέλεσαν σε ελάχιστο χρόνο το συμβόλαιο θανάτου για το οποίο είχαν πάρει την εντολή.

Μόλις πέντε λεπτά με την δολοφονία του 58χρονου στο σημείο έφτασαν οι πρώτες μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο χώρος στη συνέχεια αποκλείστηκε για να γίνει αυτοψία από τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν σταλεί οι τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών που εντοπίστηκαν στο σημείο για να διαπιστωθεί εάν το όπλο με το οποίο πυροβολήσαν οι δολοφόνοι του 58χρονου έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στην Κοινωνία Ώρα MEGA

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής (στο μισό μέτρο) 3-4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου