ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Πέθανε τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας – Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου

κοροναϊός-πέθανε-τραυματιοφορέας-στ-592811

Την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον κοροναϊό, άφησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και εργαζόταν, ένας 50χρονος τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ μόλις πριν λίγες ημέρες είχε εμβολιασθεί με τη πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα.

Νόσησε μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο ίδιο νοσοκομείο. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι του ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Δυστυχώς θρηνούμε από χθες το χαμό του 27ου υγειονομικού από κοροναϊό. Κατέληξε 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας από κοροναϊο μετά από σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν. Εκεί στη ΜΕΘ που έχασε τη ζωή του, μετέφερε δεκάδες διασωληνωμένους ασθενείς με κοροναϊό και τους έδινε κουράγιο ότι θα τα καταφέρουν να τον νικήσουν.

Δυστυχώς ο ίδιος δεν τα κατάφερε. Μόλις πριν λίγες ημέρες εμβολιάσθηκε με τη πρώτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα. Νόσησε από κοροναϊό μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Εισήχθη στις 15 Απριλίου στην κλινική κοροναϊού με συμπτώματα. Στις 28 Απριλίου επιβαρύνθηκε η υγεία του και διασωληνώθηκε. Δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ήταν όλα κατειλημμένα. Τελικά την ίδια ημέρα άδειασε ένα και μεταφέρθηκε. Συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους συναδέλφους. Για εμάς αθάνατος. Ήρωας πολέμου. ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 27.

Για τη πολιτεία τίποτα.

Ακόμη να χαρακτηρίσει το θάνατο των θανόντων συναδέλφων από κοροναϊό εργατικό ατύχημα. Οι οικογένειες των θανόντων συναδέλφων που έπεσαν στο καθήκον βρίσκονται σε απόγνωση. Στη μεγάλη Βρετανία έδωσαν ήδη στις οικογένειες των θανόντων υγειονομικών από κοροναϊό 60.000 λίρες και προνόμια. Σε εμάς μόνο λόγια και ατομική ευθύνη. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα στις ένοπλες δυνάμεις ομιλούν για ήρωες και στήνουν ανδριάντες. Σε εμάς αδιαφορία».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου