Εύβοια: Οι αυθαιρεσίες τοπικού προέδρου που ξεσήκωσαν έναν ολόκληρο Δήμο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-16, 01:32:26
Εύβοια: Οι αυθαιρεσίες τοπικού προέδρου που ξεσήκωσαν έναν ολόκληρο Δήμο

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τις αποφάσεις τοπικού προέδρου να επέμβει στην Παραλία Αγίου Δημητρίου στην Δήμο Κύμης – Αλιβερίου. 

Συγκεκριμένα, ο Τοπικός Πρόεδρος Αργυρού, Κώστας Αποστόλου, επενέβη στην παραλία Αγίου Δημητρίου και με δική του εντολή κόπηκαν όλα τα δέντρα που κοσμούσαν το παραλιακό μέτωπο.

 

Η συγκεκριμένη παραλία, ανήκει διοικητικά στην Κτηματική Υπηρεσία ενώ ταυτόχρονα καμία γνώση δεν έχει κανένα μέλος της Δημοτικής Αρχής Μπουραντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος αναμένεται επίσης να περιφράξει όλο το παραλιακό μέτωπο, δημιουργώντας εντονότερες αντιδράσεις στους κατοίκους και τους περιβαλλοντικούς συλλόγους της γύρω περιοχής ενώ κάποιοι από αυτούς αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για τις δράσεις αυτές.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται πολλά, έδρασε αυτοβούλως και χωρίς να ρωτήσει κανέναν ο Πρόεδρος; αν όχι τότε Ποια δημόσια υπηρεσία έδωσε εντολή για κάτι τέτοιο.

Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που Τοπικός Πρόεδρος δείχνει να έχει παραβατική συμπεριφορά ή να εκθέτει την Δημοτική Αρχή λόγω της ασχετοσύνης με το αντικείμενο που έχουν αναλάβει με αποτέλεσμα να μην βλέπουν το κοινό συμφέρον.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

Πηγή: eviathema.gr

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=