ΕΛΛΑΔΑ

Οι Έλληνες διακρίνονται σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα

οι-έλληνες-διακρίνονται-σε-όλο-τον-κόσ-362385

Η εφημερίδα The Australian σε δημοσίευμά της επισημαίνει ότι «Σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν έχουν βρεθεί οι Έλληνες, έχουν διακριθεί για την εργατικότητα και το επιχειρηματικό τους πνεύμα – εκτός απ’ όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, όπερ μεθερμηνευόμενο ότι μάλλον είναι οι δομές του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας που πάσχουν».

Δεν είναι λίγα τα αυστραλιανά ΜΜΕ, τα οποία ασχολούνται με την Ελλάδα. Σε πολλά όμως απο τα δημοσιεύματα σημειώνεται πως «η Ελλάδα έχει σχεδόν πτωχεύσει και πως οποιοσδήποτε περαιτέρω δανεισμός απλώς διαιωνίζει έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και καταστροφής της ελληνικής οικονομίας, καθώς το οικονομικό σύστημα της χώρας δεν είναι σχεδιασμένο να αντεπεξέλθει και να ξεπεράσει τέτοιες ανυπέρβλητες προκλήσεις ».

Παράλληλα, καταγράφεται ότι «η κατάθλιψη μαστίζει την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουν διπλασιαστεί τα ποσοστά αυτοκτονιών».

Τέλος στην εφημερίδα The Australian επίσης αναπαράγεται άρθρο του «Guardian» αφιερωμένο στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος δηλώνει ότι «η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο των κυβερνήσεων-υπηρετών του σαθρού καπιταλιστικού συστήματος, το οποίο πρέπει να ανατραπεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου