ΕΛΛΑΔΑ

«Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν ομαδικά»

μου-έδωσαν-ναρκωτικά-και-με-βίασαν-ομ-362961
Στην επιφάνεια ήρθε και πάλι η υπόθεση του ομαδικού βιασμού μίας 16χρονης κοπέλας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον περασμένο Αύγουστο όταν η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δέκα άτομα.
Σήμερα οι τρεις από τους κατηγορούμενους που βρίσκονται προφυλακιστέοι κατέθεσαν αίτηση αποφυλάκισης, την ίδια στιγμή όμως η νεαρή κοπέλα επιμένει σε όσα είχε καταθέσει. «Αυτό που θυμάμαι είναι λευκοί τοίχοι, δωμάτια χωρίς επίπλωση, γέλια και ειρωνείες, άγνωστα πρόσωπα με σκουλαρίκια και τατουάζ».
Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της προανάκρισης, στην Δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν τρεις νεαροί, ένας 26χρονος Ηρακλειώτης και δύο Αλβανοί. Οι δύο ισχυρίζονται ότι συνευρέθηκαν μαζί της με την θέληση της, ενώ ο τρίτος αρνείται κάθε εμπλοκή, επικαλούμενος την κοπέλα του με την οποία ήταν μαζί την μοιραία νύχτα. Οι τρεις κρατούμενοι νεαροί θα παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου