ΕΛΛΑΔΑ

Eλεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας – Αναβλήθηκε η δίκη του

eλεύθερος-ο-22χρονος-επιδειξίας-αναβλ-603049

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου η δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες, αλλά και οι παθούσες, όπως πρότεινε μέσω του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του και ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και το αδίκημα αφορά σε τέσσερις κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει.

“Ένιωσα τρόμο όταν τον είδα δίπλα μου”

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις και οι καταγγελίες των θυμάτων του 22χρονου «σάτυρου» της Νέας Σμύρνης, ο οποίος, μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμα και βία εναντίον των γυναικών που είχαν κεντρίσει το αρρωστημένο ενδιαφέρον του. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή του, έπειτα από την επώνυμη καταγγελία της 25χρονης Δανάης Ακριβιάδου από τη Νέα Σμύρνη, την οποία ο «σάτυρος» ακολούθησε μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της, έχοντας το μόριό του σε κοινή θέα, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον ίδιο. Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από την Αστυνομία, ενώ οι καταγγελίες που ακολούθησαν εναντίον του πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα τηλέφωνα της Ασφάλειας έχουν πάρει «φωτιά» από τη στιγμή που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο με την τελευταία επίθεση του «σάτυρου» στη Νέα Σμύρνη, καθώς πολλές γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού φοιτητή τον άνθρωπο που είχε επιτεθεί και σε αυτές. Οι καταγγελίες συγκεντρώνονται από τους αστυνομικούς και θα δοθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 22χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής δεν αρκούνταν μόνο στην… επίδειξη του μορίου του. Σε μια περίπτωση χρησιμοποίησε βία και, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει ήδη κατατεθεί, πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος και με το κακούργημα της απόπειρας βιασμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, η νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε τον Αύγουστο του 2020 και χθες διαπίστωσε πως ο άνθρωπος που της είχε επιτεθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας της στον Νέο Κόσμο δεν ήταν άλλος από τον 22χρονο.

Στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η νεαρή γυναίκα, περιγράφει με τρόπο συγκλονιστικό τα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ του Αυγούστου: «Είχα δει έναν ψηλό νεαρό να με ακολουθεί… Με την άκρη του ματιού νομίζω πως είδα το μόριό του έξω από τη βερμούδα που φορούσε… Φοβήθηκα και άνοιξα το βήμα μου. Ακολούθησε και αυτός με μεγαλύτερη ένταση βαδίσματος. Έχω την εντύπωση πως όλη αυτή την ώρα είχε το χέρι του στο… Έφτασα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και προσπάθησα έντρομη να ανοίξω την πόρτα. Ξαφνικά ένιωσα δύο χέρια στα οπίσθιά μου να με σπρώχνουν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, καθώς είχα ανοίξει την πόρτα. Γύρισα να δω τι συμβαίνει και είδα τον νεαρό, ο οποίος είχε το γεννητικό του όργανο έξω από τη βερμούδα. Αμέσως με έπιασε με το ένα χέρι από τον λαιμό και με το άλλο χάιδευε το…», κατέθεσε η νεαρή γυναίκα.

Μήνυση

Το περιστατικό που αναμένεται να βαρύνει το κατηγορητήριο εναντίον του φοιτητή σημειώθηκε στις 6/8/2020, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα. «Η εντολέας μας βίωσε τον απόλυτο τρόμο όταν, ευρισκόμενη στην είσοδο της πολυκατοικίας της στον Νέο Κόσμο και πριν προλάβει να μπει, άγνωστος -σε αυτήν- νεαρός άνδρας, αφού προέβη σε ασελγή πράξη, προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε, την έπιασε από τον λαιμό και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα και να τη σπρώξει μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας για να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Η εντολέας μας αντιστάθηκε με όλες τις δυνάμεις της και, πάνω στην πάλη με τον δράστη, του αφαίρεσε τη μάσκα που φορούσε, γεγονός που τον έκανε να σαστίσει, να σταματήσει την προσπάθειά του και να τραπεί σε φυγή. Χωρίς καμία χρονοτριβή, κατατέθηκε σχετική καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως», δηλώνουν στην «R» οι δικηγόροι της νεαρής, Χρήστος Ερδας και Διονύσης Παράσχης.

Της Άννας Κανδύλη
enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου