ΕΛΛΑΔΑ

Στη Δράμα ψάχνουν τη σορό του κλάπηκε από την Καβάλα –Πρόσωπο έκπληξη υπό έρευνα

στη-δράμα-ψάχνουν-τη-σορό-του-κλάπηκε-α-606261

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος, η σορός του οποίου εκλάπη!

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπάρχουν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο αναμένεται και εισαγγελέας, προκειμένου να ανοιχτεί συγκεκριμένος τάφος, όπου εκτιμάται πως ίσως βρίσκεται η σορός του 76χρονου!

Όλα ξεκίνησαν ότι η χήρα του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα… στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να έχει μεταφερθεί σε συγκεκριμένο τάφο στο νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα.

Μόλις φτάσει στο σημείο ο εισαγγλέας, θα ανοιχτεί ο τάφος για να γίνει εκταφή και να διαπιστωθεί αν εκεί βρίσκεται το πτώμα του 76χρονου.

Έξω από το νεκροταφείο έχουν φτάσει και κάτοικοι του χωριού, που δεν μπορούν να κρίνουν την αναστάτωση που έχει προκληθεί. «Δεν ξέρουμε τίποτα. Ο άνθρωπος για τον οποίο λένε είναι γέννημα θρέμμα του Αγίου Αθανασίου» δήλωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου