ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρυσαυγίτης Λαγός κάνει… παράπονα και γκρινιάζει για το μικρό κελί του

ο-χρυσαυγίτης-λαγός-κάνει-παράπονα-κ-606744

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας κρατείται ο Χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός ο οποίος εν αναμονή της απόφασης των Βέλγων δικαστών για το αν θα εκδοθεί στην Ελλάδα, σε έξαλλη κατάσταση διαμαρτύρεται για τις διαστάσεις του κελιού του ενώ για μια ακόμη φορά δεν κρύβει το ρατσιστικό και ξενοφοβικό του προφίλ ωρυόμενος για το γεγονός ότι οι περισσότεροι συγκρατούμενοί του είναι Άραβες!

Αυτές είναι οι βελγικές φυλακές υψίστης ασφαλείας του Saint Gilles – στο κέντρο των Βρυξελλών. Εκεί όπου λίγες ημέρες πριν ο Γιάννης Λαγός έκοβε βόλτες απολαμβάνοντας την ασυλία του ευρωβουλευτή.

«Από εσάς υπάρχει ένας άντρας; Ένας, παίξουμε ξύλο εμείς οι δύο»

Ο πάλαι ποτέ τσαμπουκάς του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού φαίνεται ωστόσο πως πήγε… περίπατο μόλις μία εβδομάδα αφότου βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα του Saint Gilles.

«Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μια πτέρυγα που το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ» και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και Ορθοδοξία.»

Η φυλακή υψίστης ασφαλείας του Saint Gilles όπου κρατείται ο Λαγός αποτελείται στην πρόσοψή της από τεράστια επιβλητικά κτίρια με όψη φρουρίου.

Ο Λαγός ο οποίος στο προφίλ του στο τουίτερ δηλώνει… πολιτικός κρατούμενος δεν μπορεί να χωνέψει ότι παρά τις απελπισμένες προσπάθειές του να ξεφύγει, βρίσκεται τελικά σε κελί που δεν είναι και της αρεσκείας του.

Οι συνθήκες κράτησής μου ποιες είναι… Ζω 23 ώρες σε ένα κελί 2.20 επί 3.20 μετρημένο.

«Μασκοφόροι, κουκουλοφόροι που μας πήγαιναν μέσα. Δεν θα μας φοβίσουν τα τσιράκια του συστήματος.»

Το…ατρόμητο νεοναζί πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής έφτασε στο σημείο να κάνει ακόμα και ερώτηση στην Κομισιόν για τις συνθήκες κράτησής του στο Saint Gilles – και τώρα περιμένει την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης επί της έφεσης που έχει καταθέσει για το ένταλμα σύλληψής του και την πιθανή έκδοσή του στην Ελλάδα.

[megatv.com]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου