ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου –Η στιγμή που την βρήκε νεκρή

συγκλονίζει-ο-σύζυγος-της-30χρονης-εγκύ-608102

Στο πένθος έχει βυθιστεί από τη Μεγάλη Παρασκευή η τοπική κοινωνία της Κατούνας στην Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης εγκύου Μαρίας Κιοσεντερλή.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε γυναίκα και παιδί.”Εγώ υποφέρω, αλλά από χθες νιώθω μια οργή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του” δήλωσε, τονίζοντας ότι η 30χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία της, όπως λέγεται, αφού έκαναν συνέχεια επισκέψεις σε γιατρούς.

Όπως εξήγησε, έκαναν πολλές προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί, αλλά η κοπέλα είχε δύο αποβολές στο παρελθόν. Μετά από αυτό, το ζευγάρι άρχισε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με αυτές του θύματος να δείχνουν ότι είναι υγιέστατη, καθώς υπήρχε κίνδυνος να έχει θρομβοφιλία, δηλαδή πήξη του αίματος.

Μόλις ξαναέμεινε έγκυος η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. “Ήταν όλα τέλεια” ανέφερε ο σύζυγός της, ο οποίος σημείωσε ότι η γυναίκα του ήταν σε συνεχή επαφή με τον γιατρό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός άνδρας δεν μπορεί να πιστέψει τον αναπάντεχο χαμό της γυναίκας του και του παιδιού του. Περιγράφοντας τη μοιραία μέρα, είπε ότι ξύπνησαν μαζί το πρωί, μίλησαν και εκείνος έφυγε για τη δουλειά, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

“Γύρισα στο σπίτι στις δύο το μεσημέρι. Την φώναξα, δεν απάντησε και την είδα μέσα στο μπάνιο πεσμένη και άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Πήρα τηλέφωνο και ήρθε το ΕΚΑΒ μέσα σε ένα τέταρτο και προσπαθούσαν να την επαναφέρουν αλλά ήταν μελανιασμένη. Πνευμονική εμβολή, μία στις δέκα χιλιάδες” είπε κλαίγοντας.

Στο λαιμό του μάλιστα είχε περασμένη σε μία αλυσίδα τη βέρα και τον σταυρό της γυναίκας του, ενώ όπως είπε πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο της και της μιλάει. Δεν επέρριψε καμία ευθύνη στον γιατρό που παρακολουθούσε την 30χρονη Μαρία, ωστόσο άσκησε κριτική στο κέντρο υγείας της περιοχής, καταγγέλλοντας ότι υπολειτουργεί.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου