Έσωσαν σκυλάκι που έπεσε σε πηγάδι βάθους 13 μέτρων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-28, 09:37:14
Έσωσαν σκυλάκι που έπεσε σε πηγάδι βάθους 13 μέτρων

Επιχείρηση διάσωσης σκύλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, γύρω στις 23:00, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό Κομνηνά Εορδαίας, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αδέσποτο σκυλί, έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους περίπου 13 μέτρων.

Το γαύγισμα του, κινητοποίησε τους κατοίκους που εντόπισαν το άτυχο ζώο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, Διαχείρισης Δημοτικού Κυνοκομείου και Μέριμνας αδέσποτων ζώων, Αναστάσιος Λόφτσαλης, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Αντιπύραρχο Χρήστο Σπυρίδη.

Παρά το περασμένο της ώρας κι οι δύο δείχνοντας την ευαισθησία τους κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Της επιχείρησης διάσωσης ηγήθηκε ο ίδιος ο Διοικητής και με την επέμβαση των ανδρών της Π.Υ. Πτολεμαΐδας, που έδειξαν ιδιαίτερο επαγγελματισμό, μετά από 1 ώρα, ολοκληρώθηκε η διάσωση του άτυχου τετράποδου, που εν τέλει στάθηκε τυχερό, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο του Δήμου Εορδαίας όπου θα δεχτεί τη φροντίδα των υπευθύνων για τη λειτουργία του. Θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί, θα σημανθεί και θα διατεθεί για υιοθεσία όπως προβλέπεται.

Ο «Ράιαν», όπως το ονόμασαν οι σωτήρες του, παρά την περιπέτεια και το φόβο του, συνεργάστηκε πολύ καλά και δεν έκρυβε την χαρά του, όπως φαίνεται και στην τελευταία φωτογραφία.

Πηγή: kozan.gr 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=