ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννιτσά: Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 25χρονου ποδοσφαιριστή –«Είχα ένα αγόρι και το έχασα»

γιαννιτσά-συγκλονίζει-ο-πατέρας-του-α-623104

Ο αναπάντεχος θάνατος του 25χρονου Παναγιώτη, συγκλονίζει από χθες τα ξημερώματα ολόκληρη τη Σκύδρα.

Τα δάκρυα για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Νίκη Βόλου, παραμένουν αστείρευτα.

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, ο πατέρας του, Γιώργος Ξόμπλιος μιλάει στο Live News, όντας συντετριμμένος.

“Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι” λέει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξόμπλιο, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. “Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα είχε κάποιες ταχυπαλμίες” σημείωσε σχετικά.

Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω” πρόσθεσε.

Την περίοδο 2014-15 ο γεννημένος στις 27/02/1996 Παναγιώτης Ξόμπλιος, είχε φορέσει μάλιστα και την κυανόλευκη φανέλα της Νίκης Βόλου και της ομάδας Κ19, που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Ο Ξόμπλιος, με καταγωγή από τη Σκύδρα πέρασε από διάφορες ομάδες μεταξύ άλλων και απ’ την ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ, από την οποία μεταγράφηκε στη Νίκη, με την οποία αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των κυανόλευκων, υπό τις οδηγίες του Παντελή Βαρβέκη, ο οποίος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε σοκαρισμένος στο άκουσμα του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή, έχοντας να πει μόνο καλά λόγια για το αδικοχαμένο παλικάρι.

Συνολικά ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως σέντερ φορ αγωνίστηκε σε Αετό Σκύδρας, ΑΕΚ, Άρη, Νίκη Βόλου, Βέροια, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα, Καβάλα, Αλμωπό Αριδαίας, Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου