ΕΛΛΑΔΑ

Καρατζαφέρης: Γίναμε ξεφτίλες διεθνώς…

καρατζαφέρης-γίναμε-ξεφτίλες-διεθνώ-365061

Διαβάστε γιατί θεωρεί αποτυχημένη τη συμφωνία ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ευθύνες στους πολιτικούς εταίρους της κυβέρνησης Παπαδήμου , για τη συμφωνία στο Eurogroup, επέρριψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτιμά ότι είναι δικαιωμένος για την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση, δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM :

“Και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020”, δήλωσε ενώ ανέφερε μια σειρά προβλέψεων της συμφωνίας που τον βρίσκουν αντίθετο, όπως η διάταξη που προβλέπεται να περάσει στο ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με την οποία προτεραιότητα της χώρας μας θα είναι η εξόφληση των δανειστών της.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να είναι ενισχυτικό για την οικονομία, σημειώνοντας πως “η απόφαση του Eurogroup κοινωνικώς δεν θα αποδώσει τίποτε”, και επιτέθηκε στους δανειστές μας, λέγοντας ότι αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν θα τηρούσαν τη δική τους απόφαση της 21ης Ιουλίου να υπάρξει για την Ελλάδα ένα “σχέδιο Μάρσαλ, ώστε η χώρα να πάρει μπρος”.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η Ελλάδα τώρα πρέπει να κάνει “μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία, και Πορτογαλία”, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άξονας με στόχο την επαναφορά του κέντρου της Ευρώπης “στις Βρυξέλλες και όχι στο Βερολίνο”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου