LIFE STYLE

Τέτα Καμπουρέλη : Η πρώτη ανάρτησή της μετά τη σύλληψη του συζύγου της

τέτα-καμπουρέλη-η-πρώτη-ανάρτησή-της-μ-640845

Η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στην επικαιρότητα μετά τη σύλληψη του συζύγου της για την υπόθεση του ριφιφί στην τράπεζα στο Ψυχικό.

Η γνωστή αισθητικός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και για λίγο καιρό δεν έκανε αναρτήσεις στα προσωπικά της social media.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και η Τέτα Καμπουρέλη έκανε σήμερα την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram που είχε να κάνει με τη δουλειά της και συγκεκριμένα με χειροποίητες μάσκες χεριών.

Η Τέτα, χαμογελαστή πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της έχοντας μπροστά της τα υλικά για τις μάσκες χεριών που προτείνει ενώ στα stories έβαλε βίντεο επίσης με θέμα τη δουλειά της.

Πριν λίγες ημέρες, για την υπόθεση κατέθεσε η κ. Καμπουρέλη.

Η 53χρονη nail artist απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνήθηκαν για συμμετοχή στην πολύκροτη υπόθεση.

Δηλαδή της ενδυματολόγου και φίλης του συζύγου της, του Μπαγκλαντεσιανού προέδρου των επιχειρήσεων της οικογένειας που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, του γνωστού κοσμηματοπώλη και του λογιστή του Γκουρούση.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η μία εκ των τεσσάρων γυναικών θυμάτων ήταν για χρόνια πελάτισσά της ενώ τις υπόλοιπες ισχυρίζεται ότι δεν τις γνώριζε.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου