LIFE STYLE

Σοφίνα Λαζαράκη : Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο μου – Με κόλλησαν στον τοίχο

σοφίνα-λαζαράκη-μηχανή-της-ομάδας-δια-646123

Μια νέα σοβαρή καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία βλέπει το φως της δημοσιτόητας.

Η καταγγελία αναφέρει πως το μεσημέρι του Σαββάτου στον λόφο του Στρέφη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ανέβηκαν με τις μηχανές στον πεζόδρομο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν το σκυλί της ηθοποιού και χορεύτριας Σοφίνας Λαζαράκη.

Όταν εκείνη από την ταραχή της φώναξε στον αστυνομικό, εκείνος κατέβηκε από τη μηχανή, να της άρπαξε το χέρι απειλώντας να της φορέσει χειροπέδες, αναγκάζοντάς την να απολογηθεί για την αντίδρασή της, πριν λήξει το περιστατικό.

«Σήμερα, μέσα στον λόφο του Στρέφη, μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο μου, τη Μάιρα, την ώρα που περπατούσαμε στον πεζόδρομο του λόφου. Ευτυχώς, η Μάιρα είναι καλά, εγώ όμως όχι. Από την ταραχή μου εκείνη τη στιγμή φώναξα “τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα”, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να κατέβει, να με αρπάξει από το χέρι, να μου το στρίψει, να με κολλήσει στον τοίχο και να βγάλει χειροπέδες, κατηγορώντας με για εξύβριση, και ενώ ούρλιαζε στο πρόσωπό μου (χωρίς μάσκα φυσικά) “ποιον είπες μαλάκα”

Όταν ρώτησα από που και ως που επιτρέπονται οι μηχανές μέσα στο πάρκο με τα παιδιά και τα σκυλιά, η απάντηση ήταν “πρώτη φορά βλέπεις;”, ενώ ισχυρίστηκε πως ο σκύλος έπεσε μόνος του πάνω στη μηχανή» συνεχίζει η ηθοποιός και χορεύτρια, για να καταλήξει πως «αναγκάστηκα να ζητήσω συγγνώμη για να μην οδηγηθώ στο τμήμα σαββατιάτικα και μετά από λίγο φύγαμε. Η οργή ομως και η αδικία με πνίγει ακόμα», αναφέρει η ίδια η Σοφίνα Λαζαράκη.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου