ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα μία Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Κορινθίας.

ακόμα-μία-ευρεία-αστυνομική-επιχείρη-366800

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα, ενώ προσήχθησαν συνολικά είκοσι οχτώ (28).

Κατασχέθηκαν τρία (3) παιγνιομηχανήματα και χρηματικό ποσό προερχόμενο από κλοπή.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (18-02-2012), από το μεσημέρι έως το βράδυ, ακόμα μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Κορινθίας, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν συνολικά είκοσι οχτώ (28) άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Χώρα. Δύο (2) αλλοδαποί, για κλοπή. Τρείς (3) ημεδαποί, για παράνομα τυχερά παίγνια. Μία (1) ημεδαπή, για καταδικαστικά έγγραφα. Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν τρία (3) παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -800- ευρώ ως προερχόμενο από την κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου