ΕΛΛΑΔΑ

Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης ήθελε να προκαλέσει την Ευρώπη

αδωνις-ο-καρατζαφέρης-ήθελε-να-προκαλ-367656

Εξηγήσεις για την διαφοροποίηση και τελικά την «μετεγγραφή» από το ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία έδωσε το Σάββατο ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Είχα ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη το πρωί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι δεν θα ψηφίσω όχι, δε θα ρισκάρω την χρεοκοπία της χώρας» είπε ο πρώην βουλευτής του κόμματος στην εκπομπή Καλημέρα ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος απέδωσε την στάση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκτίμηση ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και δε θα αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε.

Ο νεοδημοκράτης πλέον πολιτικός υποστήριξε ότι είναι αναγκαίο η κάλπη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να αποδώσει ισχυρή κυβέρνηση αυτοδυναμίας, ώστε να έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση έναντι των εταίρων μας στην ΕΕ.

«Αυτή τη στιγμή λόγω της κρίσης και του ελλείμματος αξιοπιστίας η Ελλάδα πρέπει να βγάλει προς τα έξω ένα πρόσωπο στιβαρής ηγεσίας», είπε ο κ.Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι τέτοιο πρόσωπο είναι ο Αντώνης Σαμαράς. «Μακάρι να είχε μείνει ο ΛΑΟΣ στην γραμμή της ευθύνης του, για να μπορούσαμε να κάνουμε συγκυβέρνηση», σημείωσε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου