ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές δεν ήταν διαρρήξεις, αλλά… μετακομίσεις!

αυτές-δεν-ήταν-διαρρήξεις-αλλά-μετα-367936

«Άγαλμα» έμεινε ένας 33χρονος όταν επέστρεψε στο σπίτι του σε χωριό έξω από την Ξάνθη και το βρήκε… εντελώς άδειο! Άγνωστοι –τότε- δράστες είχαν κάνει ολόκληρη… μετακόμιση και είχαν αρπάξει συνολικά 14 έπιπλα, δύο ηλεκτρικές και δύο οικιακές συσκευές, διάφορα οικιακά σκεύη και εξαρτήματα!

Η κλοπή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι, αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό! Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Ξάνθης κατάφεραν να την εξιχνιάσουν. Δράστες είναι ένας 54χρονος και μια 30χρονη γυναίκα, που είχε παλαιότερα σχέση με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και θέλησε να τον εκδικηθεί επειδή την διέκοψε! Στο σπίτι της βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκε στον 33χρονο και δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ανάλογη… «μετακόμιση» έκαναν και δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 50 χρόνων από ένα εστιατόριο το οποίο διέρρηξαν στην Ξινόβρυση Μαγνησίας. Το μαγαζί δεν λειτουργούσε αυτήν την εποχή και οι δράστες άρπαξαν 70 μεταλλικά καθίσματα, έναν ανεμιστήρα εξαερισμού, δύο μοτέρ ψυγείων και ένα ανοξείδωτο πάγκο κουζίνας συνολικής αξίας 1.500 ευρώ!

Όμως, την στιγμή που τα φόρτωναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγάκι, πέρασε μια περιπολία αστυνομικών του τμήματος Μηλέων και τους συνέλαβε. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το φορτηγό τους κατασχέθηκε

Protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου