ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη ειδικού φρουρού στο Πάντειο, γιατί… φόραγε τη στολή του

σύλληψη-ειδικού-φρουρού-στο-πάντειο-γ-369547

Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός που συνελήφθη χθες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με την κατηγορία της διατάραξης της «οικιακής ειρήνης».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός είχε πάει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο προκειμένου να συναντήσει μία φίλη του, φοιτήτρια.

Κατά την είσοδό του, όμως, στο αναγνωστήριο του Πανεπιστήμιου, προκλήθηκε ιδιαίτερη αναστάτωση, καθώς φόραγε ακόμη το παντελόνι της στολής του, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους φοιτητές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στο χώρο.

Ο ειδικός φρουρός αποχώρησε χωρίς να υπάρξει επεισόδιο αλλά από τον πρύτανη του Παντείου εστάλη έγγραφο στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ με το οποίο κατήγγειλλε το γεγονός.

Ο πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Γρηγόρης Τσάλτας, σε δηλώσεις του ανέφερε πώς «οι φοιτητές μας έδειξαν παροιμιώδη αυτοσυγκράτηση», καθώς και ότι «λειτούργησε για μια ακόμη φορά η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα των εκπροσώπων του Ιδρύματος».

Μετά από αυτό κινήθηκε η διαδικασία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ειδικού φρουρού, ο νεαρός ετέθη σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου