ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι στην Πυροσβεστική: Διάψευση από το υπουργείο -ΕΔΕ διέταξε ο Χαρδαλιάς

κορονοπάρτι-στην-πυροσβεστική-διάψε-685918

Με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέψευσε σημερινό δημοσίευμα αναφορικά με κορονοπάρτι στις εγκαταστάσεις του. Μάλιστα υπογραμμίζεται, ότι με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορωνοπάρτι» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid tests στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου